Om Ole
Ja det er så mig...
Når man læser noget, er det altid rart at vide lidt om personen der har skrevet det. Hvis du allerede ved hvem jeg er kan du bare surfe videre rundt på sitet.
Hvis du gerne vil læse mere om mig så fortsæt endelig ned ad siden :-)

Jeg er 39 år, og bor sammen med min kone Ulla i Næstved. Vejen til Næstved går fra fødslen i Slagelse via Hørsholm hvor jeg boede fra 1973 til 1988.

Efter folkeskolen startede jeg på Rungsted Gymnasium, men tog kun 1.g der inden turen gik til Næstved med resten af familien.
I Næstved fortsatte jeg på Næstved Gymnasium hvorfra jeg også blev student i 1990.

Efter studentereksamen var det egentlig meningen jeg ville læse enten til ingeniør eller “noget med økonomi”. Hverken DTU eller Handelsskolen i Næstved ville optage mig, så jeg begyndte at kigge på hvad Københavns Universitet kunne tilbyde.

Valget faldt på datalogi som hovedfag, og jeg startede på Datalogisk Institut ved Københavns Universitet (DIKU) i efteråret 1990. Anbefalet studieforløb var at tage fyisk og matematik som bifag, og som mat-fys student troede jeg det var det rigtige.

I løbet af et par år gik det dog op for mig, at det ikke var det rigtige valg jeg havde truffet, og jeg søgte hjælp hos universitetets studievejleder. Han sendte mig videre til Handelshøjskolen, idet han mente det var det bedste alternativ for mig. Han fik ret!

I mellemtiden var jeg så begyndt at køre Taxa i Næstved, og det skulle hurtigt vise sig at være en god idé. Dels fordi det gav (og giver) smør på brødet, dels fordi det var tilpas fleksibelt i forhold til studiet, og sidst men absolut ikke mindst fordi det var dejligt med noget i en helt anden boldgade end studiet.

I august 1993 startede jeg så på HA-studiet. Også denne gang med datalogi som hovedfag (også kaldet DØK-studiet). I starten var datalogien rimelig nem på grund af mine år på universitetet, men så var der bare så meget mere tid til at koncentrere sig om den økonomiske teori der var nyt og ukendt stof for mig.

Jeg faldt hurtigt til på studiet, og fik flere gode venner. Nogle af dem hænger heldigvis på endnu (find dem under Links).

I 1999 var der så mange der gerne liiige ville have kigget på deres computer at jeg startede firmaet StandAlone. Det har indtil videre været en fornøjelse, og udvikler sig stille og roligt i den rigtige retning. De senere år har jeg koncentreret mig om webudvikling, og det er også i den retning det fremover vil gå.

Efter endt studie var der ikke megen tvivl i mit sind om at jeg ville fortsætte og søgte derfor om optagelse på Cand.merc.dat-studiet, og endnu en gang viste beslutningen sig at være klog.

Cand.merc.dat-studiet var på mange måder anderledes. Dels i form af nye kammerater, men især fordi man nu i høj grad selv kunne sætte sit skema ud fra egne interesser.

Mandag d. 24 september 2001 var det så slut da jeg sammen med Torben havde forsvaret vores kandidatafhandling.

I 2006 fik jeg min egen taxatilladelse tilknyttet Næstved Taxa, og er siden - i maj 2007 - valgt ind i bestyrelsen som næstformand. Jeg er senest genvalgt til posten i maj 2009.

Som næstformand er jeg en del af den daglige ledelse og deltager i alle aspekter af driften. Mine primære arbejdsopgaver er dog IT, og personalet på kontoret.

Ud over tillidsposten i Taxa, er jeg bestyrelsesmedlem i Dansk Taxi Råds regionsbestyrelse for Region Sjælland hvor vi blandt andet arbejde med høringssvar når der kommer nye lovforslag, og vilkårene for vores branche i regionen.

Derudover er jeg tilknyttet Danske Taxivognmænds Arbejdsgiverforening hvor jeg arbejder med overenskomster, web og grafisk design.

Hvis du stadig hænger på, og gerne vil vide mere, så kan du læse 100 ting om Ole der også gerne skulle sige noget om hvem jeg er.
:: CV i kort udgave
1970 En stjerne er født :-)

1973 Flytter til Hørsholm.

1976 Usserød Skole indtages.

1987 Starter i gymnasiet.

1988 Flytter til Næstved.

1990 Student.

1991 Starter på datalogistudiet.

1991 Starter i Næstved Taxa.

1993 Skifter til DØK.

1996 HA.dat.

1999 StandAlone startes.

2001 Cand.merc.dat.

2006 Får egen taxatilladelse.

2007 Næstformand, Næstved Taxa.

2007 Suppleant i DTRs regionsbetyrelse

2008 Bestyrelsesmedlem i DTRs regionsbetyrelse

2009 Tilknyttet DTA

:: Eksterne links
Rungsted Gymnasium
Næstved Gymnasium
DIKU
DØK-studiet
Handelshøjskolen i København
Næstved Taxa
Dansk Taxi Råd
Danske Taxivognmænds Arbejdsgiverforening

:: Læs også

Hvis du mangler en gaveidé til Julie, Ulla eller mig, kan du smutte forbi vores ønskeseddel. Altid opdateret og et godt grundlag for powershopping :-)